Voor werkgevers

Home/Voor werkgevers

Voor werkgevers


Het Transvorm Talent Center is een online oriëntatie- en sollicitatieprogramma waarmee werkgevers en geïnteresseerden in zorg en welzijn elkaar kunnen vinden. Potentiële medewerkers oriënteren zich via het Transvorm Talent Center op werken en leren in zorg en welzijn. En maken op die manier een bewuste keuze voor een eventuele loopbaan in de sector. Via het online sollicitatieprogramma presenteert de kandidaat zich direct bij de werkgever(s) van zijn of haar keuze. Dat helpt u als organisatie bij een goede match tussen vacature en kandidaat.

De voordelen van Transvorm Talent Center

  • Zij-instromers, talenten en zorgorganisaties vinden elkaar.
  • Het bevat een online sollicitatieprogramma.
  • Het ePortfolio geeft een compleet beeld van de kandidaat.
  • De (optionele) eAssessments bieden ondersteuning bij uw selectie- of sollicitatieprocedure.
  • U vindt gemakkelijk geschikte kandidaten met een volledig ingevuld profiel in de Talentpool.

ePortfolio

De kandidaat doorloopt het programma en creëert zo een persoonlijk ePortfolio met een presentatiepagina. Hierin staan niet alleen de kwalificaties van de kandidaat, maar ook informatie over persoonlijkheid, talenten, competenties, motivatie en interesses.

eAssessment

Ter ondersteuning van de selectie- of sollicitatieprocedure kunt u optioneel een eAssessment op maat afnemen bij de kandidaat. Het wetenschappelijk onderbouwde assessment kijkt naar werk- en denkniveau, leervermogen, talenten, drijfveren en competenties. U maakt een rapportage op maat, waarmee kan worden beoordeeld of de talenten van de kandidaat aansluiten bij de organisatie.

Nieuw: Talentgame

Voor de selectie van nieuwe medewerkers ontwikkelde Transvorm samen met Eelloo de Talentgame, een game-based assessment dat op een innovatieve manier toetst of de kandidaat in de basis past bij het werk en de uitdagingen in zorg en welzijn.

De kandidaat doorloopt in de Talentgame een aantal levels. De gemaakte keuzes in het spel geven inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat. De resultaten worden vergeleken met een ideaal profiel dat is opgesteld voor een uitvoerende rol in zorg en welzijn. U ontdekt snel of de kandidaat hierbij past. De tool is goed in te zetten voor zij-instromers en is daarnaast geschikt voor mensen met een zeer breed opleidingsniveau of nieuwkomers op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Gebruik maken van Transvorm Talent Center?

Hier vindt u uitgebreide informatie over het Transvorm Talent Center, het eAssessment en de manier waarop u er gebruik van kunt maken.

Ga naar de bovenkant